Butikk

MicroSilk hydroterapi

kr 15.900

Microsilk hydroterapi – helse og velvære i ett!
Deilig for absolutt alle, og spesielt nyttig for de som sliter med forskjellige hudproblemer.
Det handler om bobler, vi tipper de minste bobler du noengang har vært borti.  Les nedenfor om hva ørsmå bobler kan utrette…

Beskrivelse

Det handler ganske enkelt om boblene. Oksygenrike mikrobobler for å være nøyaktig. Disse små mirakler – 50 mikron eller mindre – er årsaken til den enorme gjennombruddet i MicroSilk hydroterapi. Vårt patenterte system, skaper bokstavelig talt milliarder av små undre, som arbeider for å virkelig styrke og forbedre hudens helse og vitalitet. Mikroboblene danner en sky av oksygen i karet og gir deg en herlig sprudlende opplevelse. Det som skjer er at mikroboblene trenger forsiktig inn i porene for en dypere rensing, og tilfører fuktighet til huden din. Når mikroboblene sprekker i vannet, slipper de sin varmeenergi, noe som bidrar til å opprettholde en konsekvent varme i badet.

Så Microsilk både fukter og renser huden på samme tid.

MicroSilk er ulikt alt du har badet i tidligere. Det er ikke bare vann, men milliarder av oksygenrike mikrobobler som når inn der hverken vann eller såpe kommer til. De negativt ladde boblene trenger inn i porer, binder til seg urenheter, og forsiktig fjerner dem bort og etterlater huden din frisk og ren på en måte du aldri har opplevd.

Men det handler ikke bare om hva boblene tar bort. MicroSilk handler om å gi tilbake til kroppen din med metoder  som aldri har vært mulig før nå. Et MicroSilk bad er som å gi hele kroppen en ansiktsbehandling, noe som gjør at huden din føles luksuriøs og silkeaktig.

MicroSilk gjør også at du ser yngre ut, er fuktighetsgivende og gir fylde til hår og hud. Den kan redusere rynker.
Et oksygenrikt bad er bra for helsen

Hva gjør MicroSilk til en helt unik badeopplevelse?  Jo forskjellen ligger i mikroboblene.

Hvordan?  MicroSilk systemet fyller vannet med milliarder av ørsmå, oksygenrike mikrobobler, og øker oksygennivået opp til 70 prosent høyere enn vanlig vann fra springen. Fordi de er så små, løer ikke boblene seg opp i vannet, og dermed blir kroppen din sittende/liggende i en luksuriøs sky av oksygen. Dette øker oksygennivået, fyller cellene i huden med energi, stimulerer immunsystemet, dreper bakterier, og fremmer helbredelse.

Ganske enkelt genialt.

NB !  Studier har vist at personer med diverse hudproblemer, som f.eks. psoriasis og iktyose, merker svært god effekt av Microsilk.
Vi fikk denne melding fra en kunde nylig :  “Vi vil bare si at vi er suuuperfornøyd. Min kjære bruker nå microboblene 2 ganger i uken og har aldri vært så fin i huden (og hun har slitt i mange år). Helt frem til badet kom på plass har hun måttet smøre seg med kremer flere ganger for dagen. Nå har hun mer eller mindre unngått kremer siden badet kom på plass!”
(Dan, Sotra utenfor Bergen)

– Se også videoer som viser hvor unikt dette virker inn på mange mennesker med div hudsykdommer som bla. Psoriasis og eksem.

Les mer om MicroSilk